Ciabatta met zalmfilet

DSC_2061

Laatst maakte ik deze overheerlijke lunch, een ciabatta met roomkaas, zalm, pijnboompitten en champignons. Wat een heerlijke combinatie was dit zeg! Ik deel graag dit recept met jullie.

Wat hebben we nodig:

– Ciabatta
– Zalm
– Roomkaas
– Pijnboompitten
– Champignons

Eventueel om de zalmfilet meer smaak te geven: peper en zout.

Terwijl de oven aan het voorverwarmen is op 220 graden kan je beginnen met de pijnboompitten en de champignons in de pan te doen. Daarna kan je beginnen met ciabatta’s te beleggen. We beginnen met een laag roomkaas, daaroverheen komt de zalmfilet die op smaak is gebracht met peper en zout. Als de oven is voorverwarmd kunnen de champignons en de pijnboompitten op de zalmfilet. Nu kunnen ze 8 minuten in de oven en je hebt binnen een handomdraai een heerlijke lunch op de tafel staan.┬áJe zou er nog eventueel wat rucola tussen kunnen doen voor de extra bite.

Eetsmakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s